Poletna Joga 2021 bo potekala od vključno ponedeljka, 14.junija  do vključno četrtka, 19.avgusta (10 tednov).  Z vami bova Andreja Koprivec in Helena Žitnik, učiteljici hatha joge. Poletno jogo letos vodiva skupaj že 9. leto.

Posnetki od lani iz Završnice, kliknite na: Poletna joga

Se sprašujete če je vadba primerna za vas?
Seveda je. Če ste normalno gibalno sposobni, imate blazino za vadbo in nekaj dobre volje, potem ni ovir. Na poletno jogo pridejo tisti, ki jogo že poznajo in čisti začetniki, ki želijo preizkusiti nekaj novega. Vadbe so lahke, prilagojene tovrstnim skupinam, a vendar učinkovite, sprostilne in zanimive.

Pripomočki za izvajanje joge: nedrsljiva blazina, piknik odeja za na travo pod blazino, joga kocke in joga trak ter dve odeji oz. veliki brisači.

 

TERMINI in LOKACIJE:

 

Narava URAVNOVESI

Raztezanje SPROSTI

Završnica pod Stolom
večerni termin TORKI 18:00 – 19:30, pričetek 15. junija
jutranji termin ČETRTKI 8:30 – 10:00, pričetek 17. junija

Kokrica pri Kranju
Nogometno igrišče v bližini Čukove jame
SREDE 18:00 – 19:30, pričetek 16. junija

Jesenice, ohlajena dvorana KOLPERN
PONEDELJKI 19:00 – 20:30, pričetek 14.junija

 

 

 

 

Cena:  60 EUR za celo poletje (Kolpern 70 EUR) za 10 obiskov, posamični obisk 10 EUR. Plačate v gotovini na vadbi.
Plačana prijavnina velja za vse vadbe, ki jih lahko koristite na vseh razpisanih lokacijah in vseh razpisanih terminih. Tako boste lahko npr. manjkajoče obiske, ko boste na dopustu, nadomestili z več kot enim obiskom na teden pred in po dopustu.

Prijave
V prijavi navedete ime in priimek ter na katero skupino boste večinoma hodili. Posebej prosim navedite, če se boste udeleževali joge v dvorani Kolpern na Jesenicah, ker je tam prostor omejen. Prijavo prosim pošljite na telefon 040 888 028 ali po el.pošti: andrejka.koprivec@gmail.com 

 

POJOČE sklede iz Quartza na Poletni Jogi za sprostitev

Opazuješ DIH in se umiriš