Ukvarjamo se s širjenjem vedenja o tem, kako zagotavljati ustrezne pogoje za ravnovesje telesa in uma ter za duhovno rast. PRVI KORAK na tej poti je pravo znanje, ki nam te pogoje pomaga zagotoviti. Ustvarjanje ustreznih pogojev je bistvenega pomena, da se zdravje in duhovna rast v nas zgodita spontano.

Raziskujemo načine za ohranjanje ravnovesja na fizičnem in duhovnem nivoju, kajti le obe ravni skupaj v človeku zagotavljata skladno celoto. Zdravo in uravnoteženo telo in um sta temelj, ki ga želimo nadgraditi z duhovno rastjo – to je vodilo, ki bi ga radi približali vsem, ki iščejo pot do resničnega napredka. V ta namen so na voljo uporabni načini, s katerimi zagotavljamo pogoje za ravnovesje in rast:

  1. Na FIZIČNEM nivoju (področje telesa in uma, ki je materialni – minljivi del človeka) se ustrezne pogoje za ravnovesje telesa in uma zagotavlja s pomočjo Ajurvede, starodavne vedske znanosti o življenju in naravnem zdravljenju

  1. Na DUHOVNEM nivoju (področje duše in duha, ki je nematerialni – neminljivi del človeka) se ustrezne pogoje za duhovno rast zagotavlja s pomočjo izvajanja duhovnih praks, kot so mantre, molitev in meditacija.

Ta znanja širimo na delavnicah in seminarjih, organiziramo malo šolo Ajurvede in malo šolo duhovnih praks, z osebnim svetovanjem pa vam je na voljo individualni pristop, ki ponuja možnost za poglobljen pogovor.